VVE Beheer

Goed beheer staat garant voor meer woongenot

Onderstaand vindt u alles over onze diensten en wat wij hieronder verstaan.

 • Rob en Raymon zijn gespecialiseerd in bouwtechnische zaken. Wij kijken met een vakkundig oog naar uw pand en kunnen u adviseren in de mogelijke oplossingen. Ook de aangevraagde offertes kunnen wij op hoogwaardig niveau voor u beoordelen zodat u niet hoeft te twijfelen aan de juistheid van de offerte. Verder onderscheiden wij ons met de 24 uursdienst service. Het nummer wat bij u bekend zal zijn, is 24 uur per dag bereikbaar. In tijden van spoed staan wij ook voor u klaar!
 • Bij Cluster wordt de organisatie en de gehele vergadering voor u verzorgd en ook zal worden genotuleerd. Deze zal vervolgens worden uitgebracht in een opgesteld verslag waarna ook actie wordt ondernomen op de besproken actiepunten. Daarnaast worden de VvE bijdrage door Cluster geïncasseerd en wordt toegezien op de openstaande debiteuren. Ook is Cluster in staat uw risico’s af te dekken door middel van samenwerkingen met specialisten op het gebied van VvE verzekeringen. Bij eventuele schades staan wij klaar om het gehele schadetraject voor u te verzorgen.

  De betrokkenheid bij alle Verenigingen waar wij het beheer over voeren is groot. De technische beheerders gaan regelmatig langs bij de complexen om de status van een project te beoordelen. Voornamelijk bedoelt als aansturing van de uitgevoerde werkzaamheden, echter kunnen hierdoor ook overige gebreken tijdig geconstateerd worden en is het clusteren van verschillende onderhoudselementen mogelijk. In de regio hebben wij een netwerk van aannemers en leveranciers waar betrouwbaarheid en korte lijnen de succesfactoren zijn. Maar uiteraard kan de VvE ook haar eigen bedrijven aanwijzen.

 • Het beheer van Cluster is een uiteenlopende dienstverlening waarbij zij u ontzien in onder andere de volgende activiteiten:

  • Administratie van de bankrekeningen
  • Opstellen en verzenden van de jaarstukken
  • Accorderen van facturen
  • Uitvoering van de bijbehorende betalingen
  • Beheren van reserves

  In het financiële beheer komt wederom een kernwaarde terug van de onderneming, wij zijn namelijk voorzien van een geautomatiseerd boekhoudpakket. Hierdoor kunnen wij u op ieder gewenst moment voorzien van de benodigde stukken.

 • Wij hanteren een ‘inloop ochtend’ iedere zaterdagochtend van 10.00 – 12.00. Op zaterdag kunnen de leden zich vooraf aanmelden voor een tijdsblok van 20 minuten. In dit tijdsblok kunnen de leden langs komen op kantoor om hun vragen te stellen. Dit kan gaan over hun achterstand, onderhoudsproblemen, lekkages of om e.e.a. door te spreken.

Snelle response

Bij Cluster wordt u snel geholpen. Problemen of vraagstukken worden behandeld waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Scherpe tarieven

Wij hanteren vaste tarieven en all-in pakketten. All-in is ook echt ALL-IN. Zonder vervelende verassingen achteraf.

Transparant beheer

Transparantie staat hoog in het vaandel. Open en duidelijke communicatie is waar wij naar streven. Dit ten alle tijden in samenspraak met de VvE.

Vakkundig beheren

Bij VvE beheer komen diversen aspecten kijken: Administratief, Technisch en Bestuurlijk beheer. Voor al deze aspecten bent u bij Cluster aan het juiste adres, wij ontzorgen u geheel.