Vastgoedbeheer

Goed onderhoud staat garant voor waardebehoud

Beheer van vastgoed in de breedste zin van het woord: een ‘must’ vandaag de dag.
Of dat nu huizen, kantoorpanden, kleinschalige bedrijfspanden zijn, beheer daarvan is altijd noodzakelijk.

Vanaf aankoop is het object dan ook onderhavig aan beheer in de ruimste zin van het woord. Niet alleen het financiële beheer maar ook technisch beheer, onderhoud, renovatie, reparatie en verkoopklaar maken. Clusterbeheer heeft alle expertise in huis om uw vastgoed goed te beheren zodat u zich volledig kunt richten op uw core business en niet veel tijd moet besteden aan het beheer van uw kostbare vastgoed.

Bij eventueel verhuur er van kan de vastgoed beheerstak van Clusterbeheer u de zorgen uit handen nemen ten aanzien van het innen van huur, de communicatie met huurder, service verlening en alles wat met dagelijks verhuurbeheer te maken heeft.

Waardebehoud en niet zelden waardevermeerdering is het resultaat van goed en tijdig vastgoedbeheer.Eigenaren van bedrijfspanden, woonhuizen en/of kantoorcomplexen besteden het beheer van vastgoed graag uit aan een daarin gespecialiseerd bedrijf waarin de vele noodzakelijke expertises verenigd zijn.Cluster Beheer is de partij die alle denkbare technisch onderhoud onder haar dak heeft verenigd.

Een service apparaat waarmee snel en adequaat bij calamiteiten service kan worden verleend zonder dat de vastgoed eigenaar daarmee direct wordt belast.
Ruitschade, verwarmingsproblemen, elektrische storingen, lekkages, inbraakschade, een paar voorbeelden van calamiteiten waar Clusterbeheer zorg draagt voor een adequate opvolging van de melding. De vastgoed eigenaar wordt daarmee ontzien en ontzorgd.Clusterbeheer doet voor u onderhoud, calamiteiten beheer en technisch beheer. Ook bij renovatie, vernieuwbouw of uitbreiding zal Cluster beheer ook de zaken qua vergunningen en afstemming met de lokale wet- en regelgever verzorgen.

Clusterbeheer speelt eveneens een rol als het gaat om het verhuur van woonhuizen, kantoorpanden (of gedeelten daarvan) en andere bedrijfspanden.
Van het afsluiten van huurcontracten tot het innnen van de huurpenningen. Als vastgoed beheerder in de uitvoerende sfeer uw vastgoed te gelde maken.
Daarmee ook de aan te spreken persoon inzake betalingsachterstanden waar Cluster beheer uiterst consequent op toeziet en tijdig de (rechts) maatregelen neemt om de achterstand-situatie te ‘repareren’.

Weer een zorg minder voor de vastgoed eigenaar.
Wilt u meer weten omtrent Cluster beheer en wat zij voor u kunnen betekenen? Maak contact en wellicht is dat het begin van een goede en zinvolle samenwerking.

Snelle response

Bij Cluster wordt u snel geholpen. Problemen of vraagstukken worden behandeld waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Scherpe tarieven

Wij hanteren vaste tarieven en all-in pakketten. All-in is ook echt ALL-IN. Zonder vervelende verassingen achteraf.

Transparant beheer

Transparantie staat hoog in het vaandel. Open en duidelijke communicatie is waar wij naar streven. Dit ten alle tijden in samenspraak met de VvE.

Vakkundig beheren

Bij VvE beheer komen diversen aspecten kijken: Administratief, Technisch en Bestuurlijk beheer. Voor al deze aspecten bent u bij Cluster aan het juiste adres, wij ontzorgen u geheel.