Wij leveren oplossingen

Over ons

h

Wie zijn wij?

Bij het beheren van een Vereniging van Eigenaren komen veel verantwoordelijkheden kijken om het gebouw professioneel te beheren. Cluster Beheer is gespecialiseerd in deze branche en neemt graag uw zorgen uit handen.

Cluster is opgericht in 2007 nadat meerdere specialisten hun handen in één sloegen, zij waren van mening dat het VVE beheer zich in communicatie, bouwtechnische kennis en de transparantie in de dienstverlening sterk kon ontwikkelen. Nu een aantal jaren verder kan met trots worden vastgesteld dat het bedrijf tot een familiebedrijf is uitgegroeid met variërende panden in beheer.

Momenteel bestaat ons team uit vier werknemers. Rob en Raymon zijn de relatiemanagers van de VvE’s. Zij zijn het aanspreekpunt voor de leden en leiden de vergadering. Rick en Cees zijn de helden die hen daarbij ondersteunen, van controleren van de contracten tot administratieve werkzaamheden. Rick en Cees weten er alles van!

Snelle response

Bij Cluster wordt u snel geholpen. Problemen of vraagstukken worden behandeld waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Scherpe tarieven

Wij hanteren vaste tarieven en all-in pakketten. All-in is ook echt ALL-IN. Zonder vervelende verassingen achteraf.

Transparant beheer

Transparantie staat hoog in het vaandel. Open en duidelijke communicatie is waar wij naar streven. Dit ten alle tijden in samenspraak met de VvE.

Vakkundig beheren

Bij VvE beheer komen diversen aspecten kijken: Administratief, Technisch en Bestuurlijk beheer. Voor al deze aspecten bent u bij Cluster aan het juiste adres, wij ontzorgen u geheel.